Espectacles:

Ens aquests moments, Els Groullers us poden oferir els següents:

  • Calla i gralla (ball de plaça)

    Amb repertori extret dels nostres dos enregistraments comprèn tots els hits parade del ball folk en la millor tradició de la Plaça del Rei o del CAT, en una presentació dinàmica, on intentem guiar les danses sense haver d'interrompre el ritme innecessàriament. Des del repertori de balls de parella (xotis, polques, masurques, jotes) als balls de grup, que potser són el que fins fa poc més ens han caracteritzat. A part, hi ha la possibilitat de comptar amb una parella de mestres dansaires encarregats d'ensenyar com es balla cada peça.

  • Tres Quartans amb Folre (concert)

Un format de concert, que recull tot el treball realitzat amb el nostre darrer disc, amb una major amplitud d'instrumentació i sovint convidats inesperats. En aquest cas el repertori s'ajusta més a l'àmbit tradicional català, cercant alhora un llenguatge propi i allunyant-nos dels "clàssics folkies".

En ocasions especials ("Castanyada", "Nadal", "Sant Joan"...), pot tenir certes variacions, fins i tot si teniu alguna cançó específica de la vostre localitat.

  • Final incert (espectacle de taverna)

Adaptant el format a un espai ben diferent (bars, pubs, ateneus...), utilitzem una formació variable (de 3 a 6 components), versionant-nos a nosaltres mateixos i ampliant considerablement el repertori de temes cantats. Una presentació ben diferent que convida el públic a participar, a parlar i riure. Riure'ns de nosaltres mateixos i treure'ns del damunt les cabòries quotidianes.

html | css | firefox